Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Studio j webdesign

versie geldig vanaf 01-07-2020

Door een bestelling te doen verklaar je je akkoord met de voorwaarden van Studio j webbesign. Studio j webdesign is geregistreerd bij KvK Centraal Gelderland onder nummer 09182379

1 Prijzen en betaling
Alle prijzen op de site zijn in Euro’s en inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Betaling van het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten dient te geschieden direct via iDEAL. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 5 à 6 dagen stuurt jeetje een herinnering. Als de betaling binnen is, worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail. Afhalen van bestellingen is alleen mogelijk op afspraak.
Ook bij maatwerk bestellingen dient vooraf betaald te worden. Wanneer de betaling binnen is, wordt het werk ingepland. De afgesproken levertijd gaat in vanaf het moment dat de betaling binnen is.

2 Maten en afwerking
De meeste producten van Studio j worden met de hand gemaakt, zijn uniek of in beperkte oplage gemaakt. Het kan voorkomen dat er kleine verschillen in maten en afwerking ontstaan.

3 Levertijden
De gestelde levertijden zijn indicatief en exclusief de tijd die het PostNL kost om de bestelling af te leveren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Studio j zal contact opnemen wanneer de levertijd wordt overschreden.

4 Verzending
Bestellingen worden verzonden na ontvangt van betaling. Verzending gebeurt via PostNL. Studio j webdesign is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL.

5 Retourzending
Ondanks de grote zorg die jeetje besteedt aan haar producten kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Je mag het op eigen kosten binnen 8 dagen retour sturen. Dit geldt niet voor producten die in opdracht of op maat zijn gemaakt.
Graag binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling via de mail melding maken met opgaaf van reden. Uiteraard alleen als de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn. Je krijgt het volledige aankoopbedrag minus de verzendkosten teruggestort.

6 Klachten
Mocht je een klacht hebben dan hoor ik het graag en kijken we samen hoe we het probleem kunnen oplossen.

7 Aansprakelijkheid
Studio j webdesign is niet aansprakelijk voor schade aan producten ontstaan door normale slijtage of verkeerd gebruik van haar producten. Studio j webdesign is niet aansprakelijk voor ongelukken die gebeuren door het gebruik van haar producten.

8 Algemeen
Deze website en alle afbeeldingen zijn eigendom van Studio j webdesign. Het is niet toegestaan om (gedeeltes van) deze site te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming.
Het is niet toegestaan de afbeeldingen in welke vorm dan ook voor commerciële doeleinden te gebruiken.
De op de website vermelde informatie wordt met zorg gepubliceerd. Desalniettemin is het mogelijk dat de vermelde informatie niet volledig of onjuist is.
De artikelen met bijbehorende prijzen worden met regelmaat aangepast en/of aangevuld. Studio j webdesign behoudt zich het recht voor deze wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.
Studio j is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze website verzonden worden.
Studio j is niet verantwoordelijk voor virussen of andere schadelijke elementen die onverhoopt in berichten meegestuurd worden. De ontvanger dient zelf de bijlage(n) te controleren op virussen.