Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Studio j webdesign

– versie geldig vanaf 20-03-2023 –

Door een bestelling te doen verklaar je je akkoord met de voorwaarden van de webwinkel van Studio j webbesign. Studio j webdesign is geregistreerd bij KvK Centraal Gelderland onder nummer 09182379

Adres: Hommelseweg 358, 6821LV Arnhem
Mail: info@studioj.nl
Telefoon: 0642437746

1 Prijzen en betaling
Alle prijzen op de site zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Betaling van het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten dient direct te geschieden. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 5 à 6 dagen stuurt Studio J een herinnering. Als de betaling binnen is, worden de artikelen zo snel mogelijk in productie genomen en verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail. Afhalen van bestellingen is alleen mogelijk op afspraak.
Ook bij maatwerk bestellingen dient vooraf betaald te worden. Wanneer de betaling binnen is, wordt het werk ingepland. De afgesproken levertijd gaat in vanaf het moment dat de betaling binnen is.

2 Maten en afwerking
Alle producten in de webwinkel worden met de hand gemaakt, zijn uniek of in beperkte oplage gemaakt. Het kan voorkomen dat er kleine verschillen in maten, kleuren en afwerking ontstaan.

3 Waarschuwingen
Een groot deel van het assortiment in de webwinkel is gemaakt met een 3D printer en geprint met PLA-filament. Hoewel PLA gerecycled kan worden mag het niet weggegooid worden bij plastic afval.
Onze studiokat verliest nog wel eens wat haren en hoewel we zo schoon mogelijk werken is het niet uitgesloten dat er een (deel van een) kattenhaar in het eindproduct of de verpakking terechtkomt.

4 Levertijden
Aangezien alle artikelen in de webwinkel pas ná bestelling in productie genomen worden is de levertijd circa 5 werkdagen afhankelijk van de grootte van de bestelling. De gestelde levertijden zijn indicatief en exclusief de tijd die het PostNL kost om de bestelling af te leveren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Studio j zal contact opnemen wanneer de levertijd wordt overschreden.

5 Verzending
Bestellingen worden verzonden na ontvangt van betaling. Verzending gebeurt via PostNL met een track-en-trace code. Studio j webdesign is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL.

6 Retourzending
Ondanks de grote zorg die Studio j besteedt aan haar producten kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Aangezien je bestelling op maat gemaakt is mag deze uitsluitend op eigen kosten binnen 8 dagen retour gestuurd worden.
Graag binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling via de mail melding maken met opgaaf van reden. Uiteraard alleen als de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn. Je krijgt het volledige aankoopbedrag minus de verzendkosten teruggestort.

7 Klachten
Mocht je een klacht hebben dan horen we het graag en kijken we samen hoe we het probleem kunnen oplossen.

8 Aansprakelijkheid
Studio j webdesign is niet aansprakelijk voor schade aan producten ontstaan door normale slijtage of verkeerd gebruik van haar producten. Studio j webdesign is niet aansprakelijk voor ongelukken die gebeuren door het gebruik van haar producten.

9 Algemeen
Deze website en alle afbeeldingen zijn eigendom van Studio j webdesign. Het is niet toegestaan om (gedeeltes van) deze site te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming.
Het is niet toegestaan de afbeeldingen in welke vorm dan ook voor commerciële doeleinden te gebruiken.
De op de website vermelde informatie wordt met zorg gepubliceerd. Desalniettemin is het mogelijk dat de vermelde informatie niet volledig of onjuist is.
De artikelen met bijbehorende prijzen worden met regelmaat aangepast en/of aangevuld. Studio j webdesign behoudt zich het recht voor deze wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.
Studio j is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze website verzonden worden.
Studio j is niet verantwoordelijk voor virussen of andere schadelijke elementen die onverhoopt in berichten meegestuurd worden. De ontvanger dient zelf de bijlage(n) te controleren op virussen.