Project name:

Thuis op nummer 14 van blogger naar WordPress

Project description:

Blogger, aka Blogspot, is een prima platvorm voor (beginnende) bloggers, maar voor de serieuze blogger die nét iets meer mogelijkheden wil is de overstap naar een WordPress blog een logische keuze. De uitstraling van een WordPress blog is toch net iets professioneler en de mogelijkheden qua look & feel en functionaliteiten zijn een stuk uitgebreider.

Vorig jaar kregen we de vraag of we het blog ‘Thuis op nummer 14′ over konden zetten van blogger naar WordPress. Nou gaan we een uitdaging niet uit de weg en na wat zoekwerk kwamen we erachter dat de overstap niet eens zo heel ingewikkeld zou hoeven zijn. En hoewel er hier en daar wat hindernissen waren, zoals het claimen van het nieuwe blog bij Bloglovin’ om bestaande volgers mee te kunnen verhuizen naar het nieuwe blog en het overzetten van de afbeelding uit het blogarchief, viel het hele proces 100% mee!

studio j van blogger naar wordpressstudio j van blogger naar wordpress

 

Boven een afbeelding van het blog zoals het eruit zag op blogger en onder het nieuwe blog in WordPress… dat ziet er toch meteen een stuk aantrekkelijker en professioneler uit toch?

 

studio j van blogger naar wordpress

Best jammer dat je op een beeldscherm niet de hele site in 1 keer kunt bekijken, daarom voor de leuk links een afbeelding van de complete homepagina en rechts eentje van de blogpagina.

 

Klik hier om het blog live te bekijken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren